Onze proeflessen zijn voorbij, u kan niet meer zomaar komen proberen!
U of uw kind kan enkel nog meedoen als wij de inschrijving (via de website) én de betaling ontvangen hebben.
Beide moeten in orde zijn voor de verzekering!

Proeflessen gemist? En wil je toch nog komen proberen, stuur ons dan eerst een mailtje om een tijdelijke verzekering in orde brengen.
Dit kan wel pas vanaf de herfstvakantie.

Turnen gevorderd

Afbeelding Turnen gevorderd

Meisjes vanaf 6 jaar met voldoende ervaring kunnen het turnen gevorderd volgen bij Laura.

Algemeen

Zegt de naam Nina Derwael je iets? Om zo goed als haar te worden, trainen we net iets te weinig uurtjes! smiley

Maar het is toch een mooie gedachte. We treden in haar voetsporen, door te streven naar elegantie, perfectie en gracieuze afwerking.

We trainen aan de 4 olympische toestellen: sprong, brug, balk en vloer. Met steeds nieuwe uitdagingen om wat bij te leren. Overslag, flik, salto, radslag zonder handen, ... het zijn allemaal oefeningen die je stap voor stap zult leren. Ook grondoefeningen op muziek en oefeningen op een trampoline zullen niet ontbreken.

Af en toe trainen wij in een externe zaal ( bv. de Zoest in Zoersel )

Belangrijk

Vanaf sportjaar 2015 - 2016 worden aanwezigheden verplicht in deze selectietak, we verwachten dat iedereen altijd komt trainen, uiteraard met uitzondering van examens en ziekte.

6 keer kan je ‘onwettig’ afwezig zijn zonder probleem ( bv. familiefeest,…) .Bij een gebrek aan motivatie om te komen turnen ( na meer dan 6 keer onwettig afwezig ), kunnen wij je plaatsje beter aan iemand geven die wel altijd bereid is om te komen.

Ook de deelname aan wedstrijden zal verplicht worden vanaf dit jaar. Je kan op de brief die je tijdens de proeflessen meekrijgt kijken welke wedstrijden verplicht zijn voor uw zoon / dochter. Ze zijn zeker niet allemaal verplicht!! ( later krijg je hierover meer informatie )

Uiteraard blijft plezier het voornaamste streefdoel, dus wat voor de gymnasten die de wedstrijden niet zien zitten? Al 5 jaar lang biedt Sportuna het alternatief, namelijk aansluiten in het gewone turnen. Daar kan je ook heel wat bijleren, sportief bezig zijn, genieten van de turnsport, zonder de druk om deel te nemen aan de wedstrijden.

Proberen?

Heb je al geturnd? Heb je de basis onder de knie? En wil je graag een stapje verder proberen? 

Klik hier voor meer info over de proeflessen.

Tijdens deze lessen bekijken wij of je klaar bent om in onze turnen gevorderd groep te starten. Mochten wij adviseren om nog niet te starten, is dit met de beste bedoelingen voor uw kind.
 

 

 

Train(st)er(s):

Laura

Hulptrain(st)er(s):

Leen

Waar en wanneer?

DoelgroepDagVan - totLocatie
 • Meisjes vanaf 1ste leerjaar : selectie
 • woensdag
 • 18u30 - 20u00
 • De Knipoog
 • << Terug

  Weetjes

  Klik hier om in te schrijven:

  Schrijf nu in

  Onze lessen gaan door in de turnzaal van De Knipoog in Ranst en de parketzaal in Het Loo te Broechem.

  Meer informatie: