Onze proeflessen zijn voorbij, u kan niet meer zomaar komen proberen!
U of uw kind kan enkel nog meedoen als wij de inschrijving (via de website) én de betaling ontvangen hebben.
Beide moeten in orde zijn voor de verzekering!

Proeflessen gemist? En wil je toch nog komen proberen, stuur ons dan eerst een mailtje om een tijdelijke verzekering in orde brengen.
Dit kan wel pas vanaf de herfstvakantie.

Sportuna danswedstrijd

Beste dansers,


Binnenkort vindt onze Sportuna danswedstrijd weer plaats.

Voor diegene die dit niet kennen, geven we even wat uitleg: elke dansgroep zal worden verdeeld in twee of drie kleine groepjes. Ze dansen dan per klein groepje een wedstrijddans en ook nog een groepsdans met de ganse groep. Elk jaar is dit een super leuke en talentvolle dag. Onze dansers kunnen dan laten zien wat ze al allemaal hebben geleerd dit jaar.
 

De wedstrijd gaat door op zondag 1 maart 2020 in de namiddag (best tussen 12u en 18u vrij houden) in de Parochiezaal in Oelegem.

Zouden jullie even de volgende vraagjes willen invullen en zo aangeven of uw zoon/dochter deelneemt aan de wedstrijd? Graag invullen als je meedoet, maar ook als je niet meedoet.

Onze lesgevers dienen dit te weten voor het maken van de groepjes, dansjes, … Daarom vragen we dit in te vullen voor 22/12/2019.


Hier is de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUvD7iYr-gtyST-30dhNxhQSjioGMcH13zCP_3jK9Im-7IUg/viewform?usp=sf_link
 
Handleiding 😊: Je klikt op de link, vult de 3 vraagjes in en drukt dan op ‘verzenden’. Heel makkelijk en snel gedaan!

Alvast bedankt en we hopen alvast iedereen te verwelkomen!

Sportieve groetjes,
Het Sportuna Team


Terug