Update 2 okt 2023: Onze proeflessen zitten er helemaal op. Onze lessen zijn nu definitief van start gegaan.
In de maand oktober kunnen geen proeflessen aangevraagd worden! Vanaf november kan dit terug wel.

Kom je graag een keer proberen vanaf november? Stuur dan een mailtje naar sportuna.ranst@gmail.com
Let op! Dit kan enkel voor een tak die nog niet volzet is. Volgende takken zijn volzet :
- kleuterturnen 2de KK
- kleuterturnen 3de KK
- hiphop 3-4de leerjaar
- hiphop 5-6de leerjaar
- turnen 5-6de leerjaar

Proeflessen 2021

Binnenkort starten we met ons 12de sportjaar! We hopen allemaal bekende en nieuwe gezichtjes te mogen ontmoeten.
Onze proeflessen gaan door van maandag 13 september tot en met zondag 26 september.

Op voorhand inschrijven? Dat kan!

Je kan elke tak 2 keer GRATIS komen proberen. Elke tak volgens jouw leeftijd en interesse natuurlijk.
Er is een verschil voor bestaande terugkerende leden en nieuwe leden:

 • Iedereen kan 2 keer GRATIS komen meedoen, maar moet minstens 1 dag op voorhand inschrijven voor deze proeflessen, klik hiervoor op de link : https://forms.gle/qQCrFbwi2Vntyc2M7
  Als je deze link gebruikt, moet je niet betalen, maar kan het zijn dat de tak vol zit voordat je zelf officieel bent ingeschreven.
  Update: ****  De proeflessen voor de "peuters",  "kleuterdans", "kleuterturnen", "turnen 2e leerjaar op woensdag", "turnen 3e leerjaar", "hiphop 5e-6e leerjaar" en "hiphop 5e middelbaar en ouder om 11:00" zijn reeds volzet, hiervoor kan je niet meer inschrijven!

 • Ouders en kinderen die vorig jaar lid waren en sowieso opnieuw aansluiten, kunnen ineens inschrijven via deze link en hoeven dan het proefles formulier niet in te vullen.
  Deze link kan pas na de proeflessen gebruikt worden voor nieuwe leden indien er nog plaats is in de betreffende tak(ken). Als je deze link gebruikt, moet je ook onmiddellijk betalen.

Op die manier hebben we alle gegevens in het kader van Covid 19 én zijn we op voorhand op de hoogte van het aantal deelnemers per les.

Inschrijven kan nu al voor bestaande leden en vanaf 20 september voor nieuwe leden indien er nog plaats is in de betreffende tak(ken)Hou er rekening mee dat in tussentijd de tak volzet kan geraken. Wij werken (ook wanneer er geen Corona-maatregelen zijn) met een ledenstop binnen de takken om veiligheid en kwaliteit te garanderen.

Om te vermijden dat er inschrijvingen zonder betaling gebeuren om zo alsnog eerst een proefles te kunnen volgen, kan uw inschrijving geannuleerd worden als de tak volzet is en de betaling nog niet gebeurd is.

Je kan enkel deelnemen aan onze lessen als je OFWEL definitief bent ingeschreven OFWEL bent ingeschreven voor een proefles!!

Ben je na de eerste week al definitief ingeschreven, kan je dus ook in week 2 komen sporten.

Goed om weten..

De proeflessen gaan door op de gewone uren; deze vind je hier: uren.
Bijvoorbeeld: kleuterdans is altijd op zondag van 10.00u tot 11.00u, dan zijn het nu ook proeflessen op zondag 19/9 van 10.00u tot 11.00u en op zondag 26/9 van 10.00u tot 11.00u.

Ook dit sportjaar mogen ouders niet mee binnen in de zaal. Normaal wel mee tot in de kleedkamers, dat bevestigen we nog wanneer wij op de hoogte gebracht worden van de nieuwe Covid maatregelen.
Toch merken wij dat het veel gemakkelijker is om in sportkledij naar de sportzaal te komen. Dan kunnen schoenen en jas in de kleedkamer en kan er gestart worden.

Je kan geen proeflessen volgen in een tak die niet voor jouw leeftijd is.
Uw kind kan niet in de tak blijven zitten als we merken dat de leeftijd niet klopt. Bespaar uw kindje dus zelf het verdriet en laat uw kindje niet deelnemen in een andere tak omdat dat uur beter uitkomt.
Heb je toch een gegronde reden voor een uitzondering (medisch, zittenblijver), stem dit dan vooraf af het bestuur of dit mogelijk is, via onze contact gegevens.

Geen selectie lessen meer!

De takken 'Gevorderd Hiphop' en 'Gevorderd Hiphop Plus' werken niet meer met selectie lessen. Wij selecteren kinderen vanuit onze tak hiphop.
Wat kan je dus doen om geselecteerd te worden? :-) Gewoon inschrijven voor onze turn - en danstakken. Heb je talent? Dan zal je worden aangesproken door onze lesgeefsters en zullen zij jou vragen om een keertje te komen proberen in onze lessen gevorderd hiphop of gevorderd plus.

Geen plaats meer bij acrogym!

Dit jaar zijn er in acrogym GEEN proeflessen. Onze duo's en trio's zijn gevormd en er is voorlopig geen plaats.
Mochten wij merken dat er een plaats vrij gekomen is, dan gaan wij zelf op zoek in de takken turnen en trampoline naar gemotiveerde kinderen.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 september voor bestaande leden en vanaf 20 september voor nieuwe leden: http://sportuna.be/inschrijven
Enkele héél belangrijke zaken hierbij zijn :

 • Een inschrijving is pas compleet door online in te schrijven én te betalen (via overschrjiving).
 • We werken ook dit sportjaar met een stop op bepaalde takken om de veiligheid van de kinderen te bewaken.
  Onze huidige leden hebben voorrang om in te schrijven vanaf 1 september tot en met 19 september.
  Vanaf 20 september kunnen wij geen plekje meer voorzien als de tak volzet is, ook al was je vorig jaar reeds lid in deze tak. Dankjewel voor je begrip.
 • Het is voor ons gemakkelijk als je bij de betaling de volledige naam van je kindje + tak ( bv. "turnen 1e leerjaar") als vermelding opgeeft
 • Het email adres dat je opgeeft, gebruiken wij een gans sportjaar als communicatiemiddel ( om bv. onverwacht een les te annuleren omdat een lesgeefster ziek is )
  Liefst dus een recent en druk bezocht/bekeken mailadres doorgeven aub!
 • Ieder jaar merken wij foutieve gegevens op en kunnen wij ouders niet bereiken.... controleer dus heel goed je mailadres, je telefoonnummer en uiteraard al de rest ook :-)
 • Inschrijven kan enkel in de tak van jouw geboortejaar!!

Ook leden van vorig jaar moeten dus altijd opnieuw inschrijven! Enkel betalen is niet voldoende, dit gaat verloren in het overzicht en u zal niet ingeschreven en verzekerd worden!

Nog vragen?

Stuur ons een mailtje, meer info: contact. 

Terug